Waardebepaling door Betuwe Makelaardij

Waardebepaling door Betuwe Makelaardij

Waardebepaling door Betuwe Makelaardij

TIEL- Het verkopen van een woning doe je niet dagelijks en is een grote financiële beslissing. Normaliter kies je een makelaar die de waarde van de woning bepaalt. Hoe uitgebreid die waardebepaling precies is, verschilt per kantoor. Register Makelaar Miranda Spies neemt er met haar Betuwe Makelaardij in elk geval graag de tijd voor. ‘Alleen het bepalen van de waarde vinden we te summier’, vertelt Miranda.

‘Wij geven niet alleen advies over de woningwaarde, maar ook tips om de woning verkoopklaar te maken. Daarbij bespreken we de huidige woningmarkt en delen onze visie over de risico’s en kansen. We leggen het  hele verkoopproces van a tot z uit.’

Bij Betuwe Makelaardij is zo’n waardebepaling gratis en vrijblijvend. ‘Wij komen meestal langs als toekomstige verkopers nog in de oriënterende fase zitten. Natuurlijk hopen wij, als het zover is, dat wij de woning mogen verkopen. Voorwaarde is dat de verkopers een goed gevoel bij ons hebben, dat vinden wij belangrijk. Betuwe Makelaardij werkt op basis van no cure, no pay.’

Het werkgebied van Betuwe Makelaardij ligt tussen Ochten en Geldermalsen met daaronder alle plaatsen die tussen de rivieren liggen. Miranda, geboren en getogen in Ochten woonde jaren in Tiel. De plaats waar haar kantoor nu ook gevestigd is. Verkopen via Betuwe Makelaardij biedt dus meer voordelen dan de informatieve waardebepaling: je krijgt te maken met een echte Betuwenaar die er alles aan doet om jouw woning succesvol te verkopen.

Heb jij verkoopplannen of ben je je aan het oriënteren? Neem dan contact op via: 0344-700213 of info@betuwemakelaardij.nl.

 

Het artikel is terug te lezen in Het Kontakt.

18 oktober 2022 (hetkontakt.nl)

 

Geplaatst: 19 oktober 2022