Registermakelaars Miranda Spies en Lana Gerssen bundelen hun krachten

Registermakelaars Miranda Spies en Lana Gerssen bundelen hun krachten

Registermakelaars Miranda Spies en Lana Gerssen bundelen hun krachten
Twee sterke makelaarskantoren worden één

 

Alleen kom je ver, maar samen kom je verder. Dat is de overtuiging van Lana Gerssen en Miranda Spies. De registermakelaars uit Geldermalsen en Tiel slaan de handen ineen, waardoor ze vanaf medio maart als één sterk regiokantoor opereren: LANA makelaars & taxateurs.

 

Lana Gerssen (voormalig mede-eigenaar van Gerssen & Donkersloot Makelaars) richtte in december 2022 haar eigen makelaarskantoor op: LANA makelaars & taxateurs. Belangrijk in het LANA-DNA: een lage drempel, persoonlijke aandacht en een transparante werkwijze. Stuk voor stuk kernwaarden die ook Miranda op het lijf geschreven zijn. “Daarom kijk ik ook zo uit naar onze samenwerking”, vertelt laatstgenoemde. “Twee sterke kantoren worden één en daar hebben we allebei heel veel zin in.”

 

Veel ervaring

Miranda Spies heeft net als Lana veel ervaring in het makelaarsvak. Ze is al sinds 2008 actief in de branche en wist van haar kantoor (Betuwe Makelaardij) in korte tijd een succes te maken. Door de samenwerking verwachten Lana en Miranda hun klanten nog beter te kunnen bedienen. “We zijn complementair aan elkaar en ons netwerk groeit”, vertelt Miranda. “Ook staan we voortaan met meer mensen klaar om je te helpen bij de woonvragen die passen bij je situatie en je behoefte.”

 

Wonen is emotie

Lana, Miranda en hun assistent-makelaars beschouwen een verhuismoment als meer dan een zakelijke transactie. Véél meer. Lana vertelt: “Een verhuizing gaat altijd gepaard met emotie. Vaak positief, soms om minder fijne redenen of oorzaken. Hoe dan ook: je wil een makelaar aan je zijde die je begrijpt. Iemand die de tijd neemt, je adviseert en het hoofd koel houdt, ook als het even lastig wordt. We vinden het iedere keer weer heel waardevol om die rol te kunnen invullen.”

 

Thuis in de regio

Lana, Miranda en hun collega’s kennen de Betuwse woningmarkt als geen ander. Ze zijn thuis in zowel de grotere gemeentes als Geldermalsen, Tiel en Culemborg als in de vele kernen in de wijde omgeving.
Kloppend hart wordt het kantoor aan de Herman Kuijkstraat 44 in Geldermalsen (op de plek van de voormalige apotheek). “Loop gerust bij ons binnen, ook als je alleen even wil spieken”, lacht Lana. “Want we zijn een makelaar voor iedereen. Onze deur staat altijd open.”

 

Heb je vragen over onze samenwerking of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op via:

 

Betuwe Makelaardij
0344 70 02 31

Lana makelaars & taxateur
0345 76 26 26

 

 

 

Geplaatst: 16 febrauri 2023