Overbieden is de nieuwe standaard

Overbieden is de nieuwe standaard

Enige tijd geleden stond onderstaand artikel in de Zakengids. Lees het volledige artikel via Zakengids Tiel e.o. – 7 april 2021

Woningen worden momenteel binnen recordtijd verkocht en voor een zeer goede prijs. Wie nu nog denkt te kunnen onderhandelen voor een woning heeft het mis.

Miranda Spies, makelaar en eigenaresse van Betuwe Makelaardij: “Het is te gek voor woorden wat er op dit moment gebeurt op de woningmarkt. Prijzen blijven maar stijgen en de vraag naar woningen in de Betuwe is nog nooit zo hoog geweest. De Betuwe is een mooie streek, centraal gelegen in Nederland met goede voorzieningen en zeer in trek bij mensen uit de Randstad.

Mede dankzij de naam ‘Betuwe’ Makelaardij krijgen we veel aanvragen van woningzoekenden uit de Randstad. Hierdoor hebben we een groot netwerk. Helaas moeten we vaak mensen teleurstellen.

Onderhandelen over de prijs is iets van een paar jaar geleden, overbieden is de nieuwe standaard. Zie je een woning waar je interesse in hebt, dan moet je er tegenwoordig heel snel bij zijn’’.

Betuwe Makelaardij gevestigd in Zoelen, richt zich volledig op het aankopen en verkopen van woningen.

Wil je kennis maken met Betuwe Makelaardij? Neem dan contact op via 0344-700213, info@betuwemakelaardij.nl of neem een kijkje op www.betuwemakelaardij.nl.