Makelaar in Geldermalsen nodig?

Kies een makelaar die de regio kent

Welke vergelijkbare woningen staan te koop? Wat is er recent verkocht? Wat zijn de verschillen en hoe springt jouw woning er tussenuit?

Als makelaar in Geldermalsen kunnen we met recht zeggen dat we de woningmarkt van binnen en buiten kennen. Ervaar zelf het verschil.

Ontdek hoeveel jouw huis waard is, maak kennis met jouw makelaar en verkoop je woning zoals het zou moeten.

Makelaar in Geldermalsen nodig?

Kies een makelaar die de regio kent

Welke vergelijkbare woningen staan te koop? Wat is er recent verkocht? Wat zijn de verschillen en hoe springt jouw woning er tussenuit?

Als makelaar in Geldermalsen kunnen we met recht zeggen dat we woningmarkt van binnen en buiten kennen. Ervaar zelf het verschil. Vraag om de woningmarktscan, maak kennis met jouw makelaar en verkoop je woning zoals het zou moeten.

Makelaar Miranda over de woningmarkt in Geldermalsen

Wie aan Geldermalsen denkt, denkt aan de jachthaven met ‘Lingepark’ langs de Linge, het gezellige centrum, multifunctioneel gebouw ‘De Pluk’, molen de Bouwing, de bloesemtocht en de prachtige kerken.

Het dorp kent karakteristieke woonwijken, prachtige wandelroutes, verschillende horecagelegenheden en rustige natuurparken.

In Geldermalsen kun je goed wonen, werken en recreëren.

Miranda Spies 

Jouw makelaar bij Betuwe Makelaardij

Over Geldermalsen

Geldermalsen is een dorp in de gemeente West Betuwe. Wij vertellen je graag meer over het dorp en welke faciliteiten er allemaal aanwezig zijn.

Inwoners

Geldermalsen (het dorp) heeft bijna 11 duizend inwoners.

Scholen

Er zijn in totaal 5 basisscholen, 3 scholen voor het voortgezet onderwijs en twee scholen voor het middelbaar beroepsonderwijs (MBO).

Openbaar vervoer & bereikbaarheid

Geldermalsen is zeer goed bereikbaar zowel met de bus als met de trein. Daarnaast is Geldermalsen gelegen aan de snelwegen A15 en A2.

Het dorp heeft een eigen station op ongeveer 15 minuten loopafstand vanaf het centrum. Vanuit Geldermalsen kun je met de stoptrein naar Utrecht, 's-Hertogenbosch, Tiel en Dordrecht.

Gezondheidszorg

De Pluk is een multifunctioneel gebouw (medisch en cultuur) waar allerlei zorg wordt aangeboden. Denk aan o.a. huisarts, consultatiebureau, fysio, verloskundige, etc. Maar ook elders in Geldermalsen vind je allerlei zorg zoals huisartsen en tandartsen.

Geldermalsen is een koplopergemeente, hier staan de belangen van inwoners met een beperking hoog op de agenda.

Winkelaanbod & supermarkten

Rond het Marktplein en de Geldersestraat bevindt zich het centrum van Geldermalsen. Je vindt hier verschillende winkels. Of je nu nieuwe schoenen, kleding, sieraden, boeken, verzorgingsproducten etc. zoekt, alles wat je nodig hebt en meer vind je in Geldermalsen.

Iedere vrijdag is er een markt in het centrum. Zeker de moeite waard om hier eens naar toe te gaan.

In Geldermalsen is een Albert Heijn, Coöp en een Lidl te vinden. Allemaal aan de rand van het centrum.

Horeca

Waar heb je zin in? Italiaans, Grieks, Europees het is allemaal te vinden in Geldermalsen. In en rondom het centrum vind je een aantal leuke en gezellige restaurant.

Heb je geen zin om de deur uit te gaan, dan laat je het gewoon thuisbezorgen. Ook voor de lunch of het doen van alleen een drankje kun je in Geldermalsen goed terecht.

Betuwe-Makelaardij-wonen-in-de-Betuwe

Wat te doen in Geldermalsen?

Het dorp is centraal gelegen. Vanuit het centrum kun je talloze uitstapjes maken. Maar ook in Geldermalsen zelf is er van alles te beleven.

De Pluk

De Pluk multifunctioneel centrum biedt een breed scala aan mogelijkheden. Zo is de bibliotheek hier gevestigd, kun je hier terecht voor een kop koffie/thee & lunch. In het gebouw hebben verschillende organisaties hun eigen ruimte. Daarnaast heeft De Pluk een aantal moderne zalen. Deze zijn geschikt voor verenigingen, instellingen, bedrijven en particulieren. Zo biedt de theaterzaal plaats aan 100 personen.

Varen

De jachthaven is voor publiek toegankelijk en via de watersportvereniging zijn er verschillende wateractiviteiten mogelijk. Zo kun je kano’s of een bootje huren.

Fietsen

Vanuit Geldermalsen kun je prachtig fietsen. Zo is er een speciale Lingeroute. De Lingeroute gaat als een kronkelend lint door het vlakke Rivierenland, langs intieme dijkdorpen, grienden, uiterwaarden en vele fruitbomen. Goede vertrekpunten zijn het station en de jachthaven.

Wandelen

Jaarlijks wordt de bloesemtocht georganiseerd door Het Rode Kruis. Deze start in Geldermalsen. Je hebt de keuze uit 7 prachtige wandelroutes van 8 tot 40 kilometer door boomgaarden, over dijken en terreinen die alleen voor de Bloesemtocht zijn opengesteld. Voor de hardlopers zijn er speciale hardlooproutes van 5 en 11,5 kilometer.

Molen de Bouwing

Molen ‘De Bouwing’ maalt nog steeds, op windkracht, van graan tot meel. Je vindt hier een breed assortiment van ambachtelijke producten. De molen is te bezichtigen. Je kunt dan met eigen ogen zien hoe de molen functioneert en misschien is de molenaar Bertus wel aan het malen.

Wonen-in-de-Betuwe-Betuwe-Makelaardij

Makelaar in Geldermalsen nodig?

Word je enthousiast over het wonen in Geldermalsen of woon je al een tijdje de regio en heb je een nieuw huis op het oog?

Een huis kopen in Geldermalsen?

Dit is het actuele aanbod