Makelaar in Buren nodig?

Welke vergelijkbare woningen staan te koop? Wat is er recent verkocht? Wat zijn de verschillen en hoe springt jouw woning er tussenuit?

Als makelaar in Buren kunnen we met recht zeggen dat we de woningmarkt van binnen en buiten kennen. Ervaar zelf het verschil. Stel al je vragen, maak kennis met jouw makelaar en verkoop je woning zoals het zou moeten.

Makelaar Buren nodig?

Kies een makelaar die de regio kent

Welke vergelijkbare woningen staan te koop? Wat is er recent verkocht? Wat zijn de verschillen en hoe springt jouw woning er tussenuit?

Als makelaar in Buren kunnen we met recht zeggen dat we de woningmarkt van binnen en buiten kennen. Ervaar zelf het verschil. Vraag om de woningmarktscan, maak kennis met jouw makelaar en verkoop je woning zoals het zou moeten.

Makelaar Miranda Spies over het wonen in Buren

Buren mag zich Oranjestad noemen, vanwege de band met de koninklijke familie. Willem van Oranje trouwde namelijk in 1551 met Anna van Buren. Prinses Beatrix en koning Willem-Alexander zijn hierdoor gravin en graaf van Buren.

Buren is een vestigingsstadje met veel historische panden. Een deel van Buren is een beschermd stadsgezicht. Het beschermd gezicht beslaat een oppervlakte van 71 hectare en is voornamelijk van toepassing op het centrum van Buren.

Maak eens een stadswandeling door het prachtige stadje Buren. De historische panden, leuke straatjes en prachtige omgeving, maakt het zeker de moeite waard.

Oranjestad Buren

Wij vertellen je graag meer over de stad Buren en welke faciliteiten er allemaal aanwezig zijn.

Inwoners

Buren telt circa 2600 inwoners.

Scholen

In Buren vind je de openbare basisschool O.B.S. Koningin Beatrix en kinderopvang Buitenpret.

Openbaar vervoer & bereikbaarheid

Er is een bus route richting Culemborg en Tiel. Vanuit Buren is het 10 minuten rijden naar de snelweg A15 en 20 minuten naar de A2.

Gezondheidszorg

Er is een huisartsenpraktijk aanwezig en voor een uitgebreid aanbod van zorg rijd je in circa 15 minuten naar Ziekenhuis Rivierenland in Tiel of in circa 13 minuten naar De Pluk (multifunctioneel gebouw medisch & cultuur) in Geldermalsen.

Buren beschikt over fysiotherapeut, pedicure/ manicure, massagesalon en verschillende kapperszaken.

Winkelaanbod & supermarkten

Je vindt er de leukste cadeautjes in de vele speciaalzaken zoals: handgemaakte chocolade bij World of Chocolate, snoepwinkel De Rode Held uit grootmoeders tijd, De Verleiding met brocante, sieraden en hebbedingetjes en nog veel meer leuke winkels.

Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de supermarkt MCD, warme bakker en een Gildeslagerij.

Iedere zaterdagochtend is er een kleine markt, op de parkeerplaats bij de Nieuwe Brug. Hier kun je terecht voor een lekker brood, mooie bos bloemen, groente en fruit en nog een paar heerlijke kramen.

Horeca & Recreatie

Dit pareltje in de Betuwe is culinair ook goed vertegenwoordigd. Er zijn vele restaurants met hun eigen specifieke keuken en terrasjes, zodat je op elk moment van de dag kunt genieten van een hapje en een drankje.

Natuurlijk kun je dit combineren met een stadswandeling, bezoek aan het museum Buren en Oranje of het museum der Koninklijke Marechaussee.

Huis-kopen-in-Buren-Betuwe-Makelaardij

Makelaar in Buren nodig?

Word je enthousiast over het wonen in Buren of woon je al een tijdje de regio en heb je een nieuw huis op het oog?

Een huis kopen in Buren?

Dit is het actuele aanbod