Jouw huis verkopen

met overwaarde

Je wilt je huis snel en met overwaarde verkopen. Hoe pak je dit aan en hoe zorg je ervoor dat je alles regelt wat er bij komt kijken?

Gelukkig sta je er niet alleen voor.

Samen met jouw makelaar zorgen we ervoor dat jij onbezorgd je huis verkoopt. Je hoeft niets te regelen en toch ben je verzekerd van alle ondersteuning om je woning tegen een recordprijs te verkopen.

Benieuwd hoe dit werkt?

Jouw huis verkopen

met overwaarde

Je wilt je huis snel en met overwaarde verkopen. Hoe pak je dit aan en hoe zorg je ervoor dat je alles regelt wat er bij komt kijken?

Gelukkig sta je er niet alleen voor.

Samen met jouw makelaar zorgen we ervoor dat jij onbezorgd je huis verkoopt. Je hoeft niets te regelen en toch ben je verzekerd van alle ondersteuning om je woning tegen een recordprijs te verkopen.

Benieuwd hoe dit werkt?

Hoe helpt een makelaar jouw woning te verkopen?

Er komt veel kijken bij het verkopen van je woning. In elke fase kom je voor nieuwe uitdagingen te staan. Gelukkig sta jij er niet alleen voor en staat de makelaar altijd voor je klaar.

We helpen je met vragen, we regelen alle juridische zaken en verzekeren jou van een onbezorgde en ontspannen verkoop. Want spannend is het al genoeg.

Bij het verkopen van jouw woning doorlopen we de volgende stappen

Benieuwd wat jouw huis waard is?

Hoeveel is je huis waard?

En met welk verkoopplan bereiken we het meeste succes?

Voordat je jouw woning kunt verkopen moet je weten hoeveel het waard is. Grote kans dat je zelf al een cijfer in je hoofd hebt, maar is deze reëel? Is het in werkelijk niet veel lager, of juist hoger?

Hoe is het huidige woningaanbod? Wat zijn de laatste ontwikkelingen in de markt?

Vanuit een woninganalyse en woning marktonderzoek bepalen we de waarde van jouw woning. Hiervoor doet de makelaar haar onderzoek en komt ze bij jou thuis.

Na de afspraak ontvang je een uitgebreid verkoopplan inclusief waardebepaling. Omdat wij jou ervan willen verzekeren dat je niet voor verassingen komt te staan wordt zowel de waardebepaling als het verkoopplan uitvoerig met je besproken.

Jouw woning klaarmaken

voor de hoogste verkoopprijs

Elke woning heeft een wauw-factor. Maar waar zit die van jullie? Samen zetten we de puntjes op de i. Je krijgt elke tip of techniek om je woning op de best mogelijk manier te presenteren. Je krijgt tips over kleine aanpassingen in je woning, het anders inrichten van bepaalde kamers of het bijwerken van je tuin.

Samen doen we er alles aan je woning tot in de puntjes te verzorgen en klaar te maken voor de woningfotograaf.

Woningfotografie

voor een strategische presentatie van je huis

Samen met de woningfotograaf zorgen we er voor dat jij jouw woning op de best mogelijk manier aan potentiële kopers presenteert. Dat gezellige leeshoekje, die prachtige tuin of de handige vlizo zolder, samen zorgen we ervoor dat jouw complete woning in het beste daglicht wordt gezet.

Naast het laten maken van foto’s, wordt de woning ingemeten en worden er plattegronden met maatvoering gemaakt. Mocht dit nog niet genoeg zijn dan kunnen we ook een woningvideo, 360 graden foto’s en een hoogtefoto maken.

Woningpresentatie en verkoopstrategie

Promotiemateriaal & jouw woning op Funda

In de eerdere stappen hebben we alle benodigde materialen en informatie verzameld. De foto’s zijn gemaakt, het huis is ingemeten en het verkoopplan is bepaalt. Nu is het tijd voor de woningpresentatie.

Voordat wij jouw woning op elke mogelijk manier promoten wordt de woningpresentatie met jou gedeeld.

Je krijgt te zien hoe jouw woning straks op Funda te zien is en met welke materialen wij de promotie starten. Word ook jij enthousiast van alles wat we gemaakt hebben, dan starten we met de promotie.

Woning verkooppromotie

en marketing

Funda, VBO, Social Media, Het Betuwe Zoekersbestand, Ons eigen netwerk en natuurlijk een opvallend ‘te koop’ bord in jouw tuin.

Niemand die nog om jouw woning heen kan! In deze fase wordt elk platform, elk kanaal en elk medium benut om jouw woning aan zoveel mogelijk potentiële kopers te tonen.

Bezichtigen met potentiële kopers

In de eerdere stappen hebben we er voor gezorgd dat elke potentiële koper jouw woning heeft gezien. Nu komt het aan op de bezichtigingen.

Wie komen er kijken? Hoe gaan we om met alle aanvragen? Hoe winnen we het van andere woningen die te koop staan?

Door de eerdere stappen, het samengestelde verkoopplan en de ervaring van de makelaar weet je zeker dat ook deze fase soepel verloopt.

Zo wordt elke bezichtiging strategisch ingepland. Wordt er voldoende tijd voor elke bezichtiging gemaakt en doen we er alles aan om niet één, maar meerdere biedingen te krijgen.

Betuwe-Makelaardij-huis-verkopen-bezichtiging

Onderhandelen voor de beste voorwaarde

Tot jij tevreden bent

Een huis verkopen is voor iedereen weer anders. Wat is voor jou het meest belangrijk? Jij bepaalt de beste uitkomst. Vind je snelheid, weinig voorwaarden of is vooral de verkoopprijs belangrijk?

Wij onderhandelen net zo lang totdat jij tevreden bent.

Bespreken van de koopovereenkomst

(en de kleine lettertjes)

Op basis van de laatste wetgeving en alle juridische richtlijnen ontvang jij het eerste concept van de koopovereenkomst. In deze overeenkomst staan alle afspraken die zijn gemaakt bij de verkoop van je woning. Deze overeenkomst nemen we samen stap voor stap door.

Op deze manier ben jij verzekerd van eerlijke afspraken. Loop je geen risico’s en weet je exact waar je voor tekent.

Is de koopovereenkomst door alle partijen ondertekend, dan zorgen wij voor de verdere afwikkeling. Het enige wat dan nog volgt is de eigendomsoverdracht en de gezamenlijke toast, wat jij hebt zojuist je huis verkocht!

Onderhandelen-koopovereenkomst-Betuwe-Makelaardij

Klaar om jouw huis onbezorgd te verkopen?

Direct advies van de makelaar

Klaar om jouw huis onbezorgd te verkopen?

Direct advies van de makelaar