Veilig een huis kopen

met advies van een makelaar

Een huis kopen doe je niet zomaar. Een goede voorbereiden en onderzoek doen is van groot belang. Maar hoe weet jij waar je op moet letten? Wie verzekerd jou dat jij het juiste huis koopt en geen kostbare fouten maakt?

Onverwachte veranderingen in de buurt, een veel te hoge prijs betalen, of niet bewust zijn van de kleine lettertjes. Je wilt er niet aan denken.

De makelaar die jouw droomhuis aan jouw probeert te verkopen behartigd de belangen van de verkopers. Maar wie handelt er in jouw belang? Gelukkig sta je er niet alleen voor.

Samen zorgen we ervoor dat jij onbezorgd jouw droomhuis koopt. Je krijgt volledige begeleiding bij het complete aankoopproces en alles wat daarbij komt kijken. Benieuwd hoe dit werkt?

Veilig een huis kopen

met advies van een makelaar

Een huis kopen doe je niet zomaar. Je goed voorbereiden en onderzoek doen is van groot belang. Maar hoe weet jij waar je op moet letten? Wie verzekerd jou dat jij het juiste huis koopt en geen kostbare fouten maakt?

Onverwachte veranderingen in de buurt, een veel te hoge prijs betalen, of niet bewust zijn van de kleine lettertjes. Je wilt er niet aan denken.

De makelaar die jouw droomhuis aan jouw probeert te verkopen behartigd de belangen van de verkopers. Maar wie handelt er in jouw belang? Gelukkig sta je er niet alleen voor.

Samen zorgen we ervoor dat jij onbezorgd jouw droomhuis koopt. Je krijgt volledige begeleiding bij het complete aankoopproces en alles wat daarbij komt kijken. Benieuwd hoe dit werkt?

Hoe helpt een makelaar jou met het kopen van een woning?

Een makelaar kent de woningmarkt en weet welke fouten er veel gemaakt worden tijdens het aankoopproces. Niet alleen behoudt de makelaar jou voor kostbare fouten, ook krijg jij eerder een voet tussen de deur in deze oververhitte woningmarkt.

Bij het kopen van een huis doorloop je met de makelaar de volgende stappen

  1. Indicatie van de woonwensen
  2. Voorbereiding
  3. De bezichtiging
  4. Nabespreking
  5. Onderhandeling
  6. Koopovereenkomst

Heb je zelf al enkele stappen doorlopen, een woning op het oog, ben je een onderhandeling gestart of merk je dat je in het aankoopproces hulp van een makelaar kunt gebruiken? Neem contact met ons op en we helpen je verder.

Huis-kopen-bezichtigen-Betuwe-Makelaardij

Jouw woonwensen

voor het perfecte huis

Het is van groot belang dat wij weten waar jouw nieuwe woning aan moet voldoen. Wanneer is een huis jouw droomhuis en welke eisen stel je omtrent de verkoopvoorwaarden?

Welke eisen of wensen jij ook hebt, wij bewaken ze voor je. Zo kun jij onbezorgd naar huizen kijken en weten wij zeker dat jij het juiste huis koopt, onder de juiste voorwaarden.

De voorbereiding

voor een slimme aankoop

Heb je een woning op het oog, dan plannen wij een bezichtigingsafspraak. Voorafgaand aan de bezichtiging starten wij een uitvoerig onderzoek. Dit doet de makelaar achter de schermen. Jij kunt met plezier toeleven naar de bezichtiging, terwijl de makelaar alle benodigde informatie en stukken onderzoekt.

Jouw woonwensen worden vergeleken. De marktwaarde wordt onderzocht en jij krijgt informatie over de bodem, de kadastrale gegevens en de aankomende wijzigingen in de bestemmingsplannen.

De bezichtiging

en kennismaking met het huis

Jij kunt onbezorgd rondkijken terwijl je makelaar de verkoopmakelaar kritisch aan de tand voelt of nog ontbrekende informatie verzameld. Waar jij kunt kijken of je nieuwe bank ook in dit huis past kijkt de makelaar met haar kritische oog met je mee.

Samen met de informatie uit de volgende stap heeft de makelaar voldoende input om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Benieuwd wat DAT huis waard is?

Nabespreking en strategie

Uiteraard gaat het erom wat jij van de woning vindt. Voldoet het huis aan jouw woonwensen, is je gevoel goed? Zie jij je zelf er al wonen?

Is jouw gevoel goed en zie jij het zitten om het huis te kopen, dan worden de uitkomsten uit ons onderzoek met je besproken.
Alles wordt met je gedeeld. We bespreken de uitkomsten van de kadastrale recherche, de eventuele bouwplannen in de buurt of andere grote wijzigingen.

In de nabespreking weet je zeker dat je alle informatie helder hebt en krijg je alle ondersteuning om een gedegen en verstandige keuze te maken.

Kies je ervoor om het huis te kopen, dan bepalen we samen de beste strategie. Met de nabespreking weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Bespreken-strategie-huis-kopen-Betuwe-Makelaardij

De onderhandeling voor de beste voorwaarden

Tot jij tevreden bent

Als je al lang naar een nieuwe woning op zoek bent en eindelijk het huis hebt gevonden dat je wilt kopen, wie zorgt dan voor een goede onderhandeling? Jij bent verliefd geworden op het huis en wilt het nu ook hebben ook. Hoe voorkom je dat je handelt uit emotie? Niet teveel betaalt of gevaarlijke voorwaarden accepteert?

Jouw makelaar staat ook voor je klaar in deze fase, en neemt de complete onderhandeling voor je uit handen. Jij bepaalt de voorwaarden, de makelaar voert voor jou de strijd.

Onderhandelen hoort bij ons vak en doen we dagelijks. Wij laten ons niet gek maken en onderhandelen net zo lang totdat jij tevreden bent.

Bespreken van de koopovereenkomst

(en de kleine lettertjes)

De verkopend makelaar stelt de koopovereenkomst op in het belang van de verkopers. Gelukkig zijn wij er om jouw belangen te dienen.

De koopovereenkomst wordt kritisch gecontroleerd en samen met jou stap voor stap doorlopen. Op deze manier ben jij verzekerd van eerlijke afspraken, weet je waar je voor tekent en voorkom je onaangename verrassingen.

Is de koopovereenkomst door alle partijen ondertekend, dan zorgen wij voor de verdere afwikkeling.

Het enige wat dan nog volgt is de eigendomsoverdracht en de gezamenlijke toast, want jij hebt zojuist je huis gekocht!

Al een droomhuis gevonden

maar wil je pas kopen na het advies van de makelaar?

Je hebt je droomhuis al gevonden. Je wilt onderhandelen, de eerste bezichtiging inplannen of hebt al een mondeling overeenkomst gesloten, maar begint nu te twijfelen.

Doe je het wel goed? Zie je niets over het hoofd? Maak je wel de juiste beslissing?

In welke fase je op dit moment ook zit, koop nooit een huis als je twijfelt. Laat je tijdig adviseren om vervelende en kostbare fouten te voorkomen.

Neem gerust contact met ons op en we denken met je mee.

Droomhuis-gevonden-makelaar-Betuwe-Makelaardij

Klaar om jouw huis te kopen (zonder stress en zorgen)?

Direct advies van de makelaar

Klaar om jouw huis te kopen (zonder stress en zorgen)?

Direct advies van de makelaar